Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 412 vacatures
Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld de functie van assistent filiaalmanager. Zorg jij samen met Wim en Anja voor een topsfeer in de winkel?
Utrecht Binnenstad
Dit ga je doen als assistent filiaalmanager. Dat is dan ook meteen een van je voornaamste doelen als assistent filiaalmanager. In de schappen en het magazijn.
Als Filiaalmanager verzorg je de dagelijkse leiding binnen het filiaal. Opleiding variërend van zes maanden tot een jaar, waarin je wordt begeleid tot vanHaren…
De mogelijkheid om door te groeien naar Eerste Verkoopmedewerker, (Assistent) Filiaalmanager of verder. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Als Filiaalmanager / Shopmanager heb je een grote verantwoordelijkheid. Spreken onderwerpen als een gezonde levensstijl of clean beauty jou aan?
Utrecht Binnenstad +18 plaatsen
€2.200 - €3.100 per maand
Word dan Filiaalmanager bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Filiaalmanager? Als Filiaalmanager bij Kruidvat ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw…
JUIZZ
Utrecht
Dan ben jij dé filiaalmanager die wij zoeken! Voor zowel de regio Utrecht als regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een filiaalmanager.
Utrecht Overvecht +2 plaatsen
€6.468 per maand
Filiaalmanager, bedrijfsleider en eindverantwoordelijke van een supermarkt ineen; Kortom, de wereld van een supermarktmanager is er een van tegenstellingen en…
Utrecht Binnenstad +36 plaatsen
€1.800 - €2.100 per maand
Word dan Assistent Filiaalmanager bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Assistent Filiaalmanager? Wil jij samen met de Filiaalmanager een succesvolle winkel runnen?
Als Assistent filiaalmanager zijn jij en jouw filiaalmanager verantwoordelijk voor jullie “eigen” Score winkel. Bij afwezigheid vervang je de filiaalmanager.