Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 427 vacatures
€6.468 per maand
Filiaalmanager, bedrijfsleider en eindverantwoordelijke van een supermarkt ineen; Kortom, de wereld van een supermarktmanager is er een van tegenstellingen en…
Utrecht Binnenstad +18 plaatsen
€2.200 - €3.100 per maand
Word dan Filiaalmanager bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Filiaalmanager? Als Filiaalmanager bij Kruidvat ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw…
€2.300 - €2.600 per maand
Wat ga jij doen als Filiaalmanager? Wat heb je nodig als Filiaalmanager? Wat krijg je bij ons als Filiaalmanager? Iedere morgen is het weer moeilijk kiezen:
€1.900 - €2.200 per maand
De Filiaalmanager is straks buiten de deur, dus als Assistent Filiaalmanager zorg jij er dan voor dat alles op rolletjes loopt.
JUIZZ
Utrecht
Dan ben jij dé filiaalmanager die wij zoeken! Voor zowel de regio Utrecht als regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een filiaalmanager.
ASSISTENT FILIAALMANAGER FILIAAL DE BILT. Zie jij jezelf als Assistent Filiaalmanager binnen Scapino? Scapino zoekt een Assistent Filiaalmanager voor dit mooie…
De mogelijkheid om door te groeien naar Eerste Verkoopmedewerker, (Assistent) Filiaalmanager of verder. Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?
Als filiaalmanager bij Ecco ben jij verantwoordelijk voor alles wat er in jouw winkel gebeurt. Denk jij in mogelijkheden en oplossingen en is geen uitdaging jou…
Utrecht Binnenstad +36 plaatsen
€1.800 - €2.100 per maand
Word dan Assistent Filiaalmanager bij Kruidvat. Wat ga jij doen als Assistent Filiaalmanager? Wil jij samen met de Filiaalmanager een succesvolle winkel runnen?
Als Filiaalmanager / Shopmanager heb je een grote verantwoordelijkheid. Spreken onderwerpen als een gezonde levensstijl of clean beauty jou aan?