Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 579 vacatures
€2.144 per maand
Hier kom je te werken. De afdeling schoonmaak is op zoek naar nieuwe schoonmaaktalenten. Heb je tijd en zin om door de week of in het weekend ons te komen…
Als Regionaal Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken binnen jouw regio welke bestaat uit circa 20 vestigingen.
€2.017 per maand
Daarnaast behoren voorkomende facilitaire klussen in opdracht van het secretariaat en de afdeling Vastgoed & Facilitair tot je taken. Bij Lister ga je verder.
Je coördineert alle facilitaire en ICT meldingen; Behoud jij altijd overzicht over alle binnenkomende meldingen en storingen op Facilitair & ICT gebied?
Technisch Beheer Nederland
IJsselstein
Als Facilitair Coördinator verzorg je de dagelijkse technische facilitaire zaken van een 4tal hotels. In deze veelzijdige rol ben jij de schakel tussen je …
Als Facilitair coördinator ben je het aanspreekpunt voor de facilitaire diensten. Een belangrijke ondersteuning voor onze collega’s is onze facilitaire dienst.
€2.625 per maand
Je gaat aan de slag op de afdeling Voedingsverzorging, onderdeel van het cluster Voeding van het Facilitair Bedrijf. Deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
MBO Utrecht
Utrecht
Voor de dienst Facilitair & Huisvesting zijn wij op zoek naar een ervaren facilitair administratief medewerker voor onze Servicedesk.
Daarom kun je voor deze vacature Medewerker huishouding facilitair rekenen op: Als Medewerker huishouding facilitair bij Amaris Zorggroep voeg je écht iets toe…
€2.085 per maand
Het is maandagochtend bijna 8.30 uur als je het crematorium binnenloopt. Na het begroeten van jouw collega’s, pak je een kop koffie en sluit je aan bij de…