Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Facilitair

Pagina 1 van 3.691 vacatures
€2.450 per maand
Hoofd ondersteunende diensten, eerste facilitair medewerker, facilitair medewerker milieu, facilitair medewerker huisvesting en facilitair medewerker algemeen.
€2.349 - €3.556 per maand
Het team bestaat uit een Facilitair Manager, 2 Coördinatoren op ieder een eigen vakgebied en 10 Facilitair medewerkers. Daar zijn we trots op!
€2.266 per maand
De functie van facilitair medewerker is ingedeeld in functiegroep 20 (maximaal € 2.265,63). Als facilitair medewerker in de zorg maak je niet zomaar schoon,…
€1.800 - €2.813 per maand
Het team Facilitaire Zaken is binnen de afdeling Corporate Real Estate and Facilities (Cref) verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van facilitaire…
Vissers Energy Group
Nederland
De pagina die u probeert te bezoeken bestaat niet (meer). U kunt in het menu hierboven verder gaan of direct door naar de homepage.
€2.791 - €4.503 per maand
Een hbo-diploma en bij voorkeur een facilitaire opleiding; Je komt in Zwolle te werken bij Team Facilitaire Services van RFS Noord-Oost Nederland.
€3.088 - €4.584 per maand
Voor de afdeling facilitair van Zorgcentra De Betuwe zijn wij op zoek naar een Adviseur Facilitair en Huisvesting voor 32 - 36 uren per week die haar/zijn hart…
€2.017 per maand
Daarnaast behoren voorkomende facilitaire klussen in opdracht van het secretariaat en de afdeling Vastgoed & Facilitair tot je taken. Bij Lister ga je verder.
Ervaring en kennis facilitaire dienstverlening binnen de gezondheidszorg is een pré. Projectmedewerker Diensten, tijdelijk voor de duur van 6 maanden.
€2.061 - €2.465 per maand
Je verwerkt alle facilitaire meldingen in het Facilitair Management Systeem en zorgt ervoor dat de meldingen door de juiste personen/leveranciers opgepakt…