Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Faam Werkt in Gelderland

Pagina 1 van 73 vacatures
Je werkt de telefoongesprekken en gemaakte afspraken nauwkeurig bij in het CRM systeem. Vriendelijk | Communicatief | Commercieel. Heb je een vriendelijke stem?
Stel dat je momenteel in de staalbouw of metaalbranche werkt en graag een stap richting het kantoor wilt maken, reageer gerust! Ga jij deze uitdaging aan?
€2.800 - €3.800 per maand
Maak jij graag een praatje met mensen? Wil jij graag het lichtere onderhoudswerk in de bouw doen? Kom nu werken voor de woningbouwcorporatie!
De kandidaat die we zoeken werkt gestructureerd en is op administratief vlak sterk onderlegd. Gestructureerd | Overzichtelijk | Regelaar | Communicatief vaardig…
Wil jij aan de slag in een afwisselende functie met klantcontact, inkoopadministratie en marketing? Dat hebben wij beschikbaar voor je in deze baan als…
€1.950 - €2.750 per maand
Wil jij goed verdienen als groenmedewerker in de groenvoorziening? Jouw dag als groenmedewerker begint om 7.00 uur in Ede.
Je werkt in een degelijk, groeiend MKB bedrijf dat landelijk opereert. Je werkt in een afdeling waar er snel geschakeld wordt met klanten en leveranciers.
€1.950 - €2.400 per maand
Een bedrijf waar je met goed gereedschap werkt? Ben jij op zoek naar stabiel werk waarmee je goed kan verdienen? En waar persoonlijk contact centraal staat?
Faam Werkt verzorgt voor deze opdrachtgever de werving van het vaste personeel! Dit betreft een brede allround logistieke functie waarbij je samen met je…
€2.500 - €3.000 per maand
Bij Faam zijn op zoek naar mensen met een achtergrond als operator in de zuivelindustrie of een jonge starter met de juiste ambitie.