vacatures voor Eurest

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 104 vacatures
Kom naar ons event Meet Eurest Food. Op 17 oktober 2019 ontmoeten wij jou graag vanaf 15.30 op onze Eurest locatie Vu Campus in Amsterdam.
De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest Food, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours. Eurest Services is de specialist op het gebied van…
Voor onze Eurest locatie in Maastricht / Beek zijn wij op zoek naar een gastvrije cateringmedewerker voor 15 tot 20 uur per week. Je bent gast- en klantgericht;
Zoek in onze vacatures naar jouw nieuwe baan! Horecamanager - Utrecht - 30 tot 40 uur. Bereikbaar met openbaar vervoer Ja. Kansen laat je niet onbenut.
Zoek in onze vacatures naar jouw nieuwe baan! Bereikbaar met openbaar vervoer Ja. Weet jij van aanpakken en heb je ervaring in de spoelkeuken, dan zoeken wij…
Voor onze Eurest locatie Stadhuis Zaanstad zijn wij per direct op zoek naar een Banqueting – Evenementen Medewerker voor 20 uur per week.
Zoek in onze vacatures naar jouw nieuwe baan! Bereikbaar met openbaar vervoer Ja. Een zelfstandige functie waar jij en je collega alles doen om jullie gasten te…
Voor onze Eurest locatie in Wijchen, zijn wij op zoek naar een cateringmedewerker voor 20 uur per week. Zoek in onze vacatures naar jouw nieuwe baan!
Voor onze Eurest locatie in Best zijn wij op zoek naar een allround cateringmedewerker voor 15 tot 20 uur per week. Bereikbaar met openbaar vervoer Ja.
Eurest Services is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen.