vacatures voor Eleos

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Bedrijf
Pagina 1 van 89 vacatures
€1.660 - €2.471 per maand
Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Je gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Eleos in Amersfoort. Eleos is specialist in de christelijke geestelijke…
€1.843 - €3.135 per maand
Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Je bent inspirerend en niet bedreigend;
€1.748 - €2.599 per maand
Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Er zijn ook twee dependances.
Vrijwilligers zijn van groot belang voor Eleos. Op deze locatie voor begeleid wonen in Ede bieden we woonbegeleiding aan ongeveer 19 volwassenen.
De centrale cliëntenraad heeft een onafhankelijke positie binnen Eleos. Ze behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van Eleos.
Aansluitend aan het opleidingstraject wordt zowel door Eleos als door jou een aanstelling als psychotherapeut bij Eleos beoogd.
€3.266 - €5.126 per maand
Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Maar er is nog iets dat Eleos bijzonder maakt. Dan hebben wij een mooie functie beschikbaar.
€1.843 - €2.863 per maand
Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Er zijn ook twee dependances.
€1.748 - €2.599 per maand
Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. Maar er is iets dat Eleos bijzonder maakt. Alle bewoners hebben een eigen kamer.
Vrijwilligers zijn van groot belang voor Eleos. Op deze locatie voor begeleid wonen in Ede bieden we woonbegeleiding aan ongeveer 24 volwassenen.