Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 467 vacatures
Amsterdam
Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
Muco Technologies BV
Amsterdam +1 plaats
Een pre is indien je een aantal jaar zelf elektronica ontwikkeld hebt; We richten ons tevens op de draadloze elektronica (domotica) als ook de ontwikkeling van…
Amsterdam West
Je bent geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets. Altijd op zoek naar de WOW voor jou. En dat doen we niet alleen. Want werken bij MediaMarkt betekent:
Bent geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets. Ben jij de Verkoopmedewerker die de klant in het zonnetje zet? Verkopen van producten en services.
Schiphol
Aantoonbare technische (werk)ervaring op gebied van elektronica. Want als er iemand affiniteit met elektronica heeft, ben jij het wel. De kern van jouw werk?
Ook vind je bij ons een uitgebreid en verrassend assortiment van branchevreemde producten, zoals elektronica en speelgoed. Wat ga jij doen als Vakkenvuller?
€2.336 - €3.917 per maand
Elektronica, hoogspanning, vacuüm, waterkoeling, hoogfrequent techniek, mechanica en ICT. Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding in de elektronica- of…
€4.078 per maand
HBO werk- en denkniveau/vakgerichte technische opleiding zoals medische techniek, elektronica of elektrotechniek; Plannen en uitvoeren van werkzaamheden m.b.t.
Als je kiest voor een functie als Verkoopmedewerker bij MediaMarkt, zorg je ervoor dat de klanten MediaMarkt zien als dé adviseur op het gebied van elektronica.
Evalan
Amsterdam
Het maken van elektronica schema’s; Het aanpassen, verbeteren en ontwerpen van elektronica; Minimaal drie jaar ervaring als elektronica ingenieur;