vacatures voor Elektronica in Alkmaar

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 119 vacatures
Alkmaar
€10,68 per uur
Koffie, elektronica, Marktplaatsaankopen, de laatste mode; Naast je studie, andere baan of gezinsleven werk doen waar je zelf blij van wordt.
Bent geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets. Ben jij de Verkoopmedewerker die de klant in het zonnetje zet? Verkopen van producten en services.
Bent geïnteresseerd in elektronica en nieuwe gadgets. Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker aan de slag? Verkopen van producten en services.
Meyra Retail & Services
Purmerend
Ervaring met elektronica is een pre. Als Buitendienstmonteur ben je bezig met de volgende taken: Het intern of extern in elkaar zetten, onderhouden, repareren,…
Ook vind je bij ons een uitgebreid en verrassend assortiment van branchevreemde producten, zoals elektronica en speelgoed. En wil je verder groeien?
€2.100 - €2.433 per maand
Je bent verantwoordelijk voor het maken van behuizing om elektronica heen. Je stopt de elektronica in een mal en deze mal giet je vol met een vloeistof.
€11,37 per uur
Reinigen / re-conditioneren van, wellicht dierbare, inboedel stukken zoals meubilair, elektronica, foto’s, schilderijen, kleding, etc. op locatie en/of in de…
Protectiepartners
Heerhugowaard
LTS, MTS of HTS Elektrotechniek of Elektronica. (Brand- en/of inbraak- en/of onderhoud). Protectiepartners is op zoek naar monteurs voor het installeren en…
Ook vind je bij ons een uitgebreid en verrassend assortiment van branchevreemde producten, zoals elektronica en speelgoed. Wat ga jij doen als Vakkenvuller?
Expert Castricum
Castricum
Expert is de toonaangevende winkelketen op het gebied van home-elektronica. Bij Expert kun je zorgeloos winkelen. Wij willen adviseren, helpen en inspireren.