Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Elektromonteur in Zwolle

Pagina 1 van 137 vacatures
Vacature 1ᵉ Elektromonteur in Zwolle. Jouw baan als 1ᵉ Elektromonteur. Word 1ᵉ Elektromonteur in Zwolle. Ben jij de nieuwe 1ᵉ Elektromonteur in team Zwolle?
BB Uitzendtechniek B.V
Zwolle
Voor een mooie werkgever in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar zelfstandige Elektromonteurs, zowel voor de woning- als utiliteitsbouw.
ANKO Personeelsdiensten
Raalte
Voor een relatie uit Raalte zijn wij op zoek naar een elektromonteur die zelfstandig kan werken, de werkzaamheden bestaan uit de aanleg en onderhoud van…
€3.200 per maand
Ervaring als elektromonteur of elektricien. Je werkt graag als elektricien of elektromonteur. Dan is deze vacature van elektromonteur wat voor jou.
Technius Specialisten in Techniek
Staphorst
Voor meerdere klanten in de regio Staphorst zijn wij op zoek naar elektromonteurs. Ben je op zoek naar een uitdaging met veel variatie, bij toffe opdrachtgevers…
Je kijkt of je nog ondersteuning nodig hebt op het dak of ondersteunt de Elektromonteur bij het kabeltraject. Ben jij de nieuwe Dakspecialist in team Zwolle?
Eerst koffie pakken terwijl collega’s de voetbalwedstrijd van gisteren bespreken; Die strafschop was zwaar onterecht. Nu wordt het tijd voor het moeilijke werk:
€3.300 per maand
Onze elektromonteur hoogspanning staat zowel met voeten op de grond als dat hij/zij op hoogte werkt. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen,…
Monkey Business
Zwolle
Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden waar jij als elektromonteur verantwoordelijk voor bent. Voor een interessante opdrachtgever in Zwolle zijn wij op…
€3.000 per maand
Ervaring als elektromonteur zonnepanelen is een pré. Zo kan jij doorgroeien tot volwaardig elektromonteur zonnepanelen. Je collega’s regelen het dakwerk.