Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Elektromonteur in Purmerend

Pagina 1 van 357 vacatures
€2.400 per maand
Met jouw energie blink je uit als leerling elektromonteur laag- en middenspanning. Vanaf 1 januari 2020 begin jij als leerling elektromonteur laag- en…
€2.870 per maand
Met jouw energie blink je uit als junior elektromonteur laag- en middenspanning. Dan begint de eerste stap om (junior) elektromonteur laag- en hoogspanning te…
Vacature 1ᵉ Elektromonteur in Zwaag. Jouw baan als 1ᵉ Elektromonteur. Word 1ᵉ Elektromonteur in Zwaag. Ben jij de nieuwe 1ᵉ Elektromonteur in team Zwaag?
€3.128 per maand
Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren…
INCO BV
Alkmaar
Als elektromonteur hou jij je bezig met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties bij zowel woningbouw- als utiliteitprojecten.
Wat ga je doen als Elektromonteur? Wat wordt jou geboden als Elektromonteur? Waar ga je werken als Elektromonteur? Kans om jezelf te ontwikkelen.
Als elektromonteur werk je aan onze grote trots: Het installeren van de meest innovatieve systemen aan boord van superjachten voor klanten overal ter wereld.
Samen met Peter ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei elektrotechnische werkzaamheden. Je onderhoudt bijvoorbeeld installaties in onze asfalt…
€2.400 per maand
Minimaal 3 jaar ervaring hebt als elektromonteur. Ben jij een elektromonteur die ervaring heeft met utiliteitsprojecten? Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging.
Beemster Electrical Solutions
Heerhugowaard
Wat doe je als Elektromonteur? Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een Elektromonteur. Dan zijn wij op zoek naar jou!