Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Elektromonteur in Eibergen

Pagina 1 van 181 vacatures
Vacature 1ᵉ Elektromonteur in Enschede. Jouw baan als 1ᵉ Elektromonteur. Word 1ᵉ Elektromonteur in Enschede. Elektromonteur Max laat het je zien.
Nijhuis Bouw B.V.
Rijssen
Vanwege groei van onze materieeldienst zoeken wij een ervaren elektromonteur. Word jij blij van verantwoordelijheid, vrijheid en servicegericht werken?
Wij zijn op zoek naar een elektromonteur in de omgeving Hengevelde die graag aan het werk wil in de woningbouw. Mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen;
Dit heb jij in huis. Relevante werkervaring in de techniek; Een afwisselende baan met uitzicht op een vast contract; 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
Je kijkt of je nog ondersteuning nodig hebt op het dak of ondersteunt de Elektromonteur bij het kabeltraject. Ben jij de nieuwe Dakspecialist in team Enschede?
€2.160 - €2.900 per maand
Met jouw ervaring en vakkennis houd je processen draaiende. Geen dag is hetzelfde, want je werkt op afwisselende locaties met verschillende industriële…
Als ervaren elektromonteur kan je hier echt jouw ‘steentje’ bijdragen. Jij begeeft je als onderhoudsmonteur elektrotechniek bij Wienerberger in de wereld van…
Voor een klant van Janssen Interim Services zijn wij op zoek naar een Elektromonteur Industriële Automatisering. Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
Beckmann Groep
Enschede
Wat houdt de functie in? In teamverband of zelfstandig uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden. Relevante werkervaring in soortgelijke functie.
€3.300 per maand
Je bent trots op je werk als elektromonteur. Jij werkt met passie en met plezier. Afwisselende opdrachten in het installeren, repareren en onderhouden van…