vacatures voor Elektro in Purmerend

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 339 vacatures
In de winkel bij BCC streef je er samen met het team naar dat elke klant zo goed mogelijk geholpen wordt met een oplossing op maat. De rest leren wij je graag!
AET Energy Efficiency
Purmerend
Als assistent veiligheidsinspecteur voor laagspanningsinstallaties ben je werkzaam in het vakgebied elektro-installatietechniek.
€100 per dag
Als Laadploeg Medewerker zorg jij ervoor dat alle producten die onze klanten (online) bestellen op de juiste manier in de bus ingeladen worden.
€35.000 - €45.000 per jaar
Als medewerker technische dienst ben jij verantwoordelijk voor zowel de elektro als mechanische werkzaamheden. Wat ga je doen als Medewerker Technische Dienst ?
Meyn
Oostzaan
De afdeling Electro bestaat uit een team van 4 collega's. Als Electro Engineer bij Meyn ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van schakelkasten op onze…
€2.300 - €2.750 per maand
Voor deze functie zijn wij op zoek naar twee Assistent Teamleiders die op basis van een wekelijkse roulatie het nachtproces gaan aansturen.
Zaandam
De afdeling draagt zorg voor inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, beheer en storingen aan alle elektro-, gas-, en drinkwaterinstallaties.
Amsterdam
€2.529 - €4.120 per maand
(en sowieso ben je in het bezit van een mbo-diploma in de richting Electro-, Energietechniek, niveau 4); Ben je een starter of toe aan een 2e/3e stap in je …
Amsterdam
€2.957 per maand
Je hebt kennis van electro. Bedrijfswagenmonteurs bij GVB werken aan mechanische, elektrische en motorische herstel- en onderhoudswerkzaamheden van onze bussen.
Als Medewerker bij Reverse Logistics ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een goeie doorstroom van de retouren of reparaties.