Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Eijerkamp Retail Groep

Pagina 1 van 20 vacatures
CILO is onderdeel van Eijerkamp Retail groep. Oftewel, wil jij het visitekaartje van Eijerkamp Zutphen en/of CILO zijn? Dan komen wij graag met jou in contact!
Ben jij een echte duizendpoot die op zoek is naar een afwisselende functie? Wil jij je creativiteit kwijt in het onderhouden van de shop met accessoires?
Je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO); Voor op je oude dag:
Kom je bij ons te werken, dan maak je deel uit van een enthousiast team binnen Trendhopper, onderdeel van Eijerkamp. Dan kijken wij uit naar jouw motivatie!
Ben jij, naast je studie, op zoek naar een uitdagende bijbaan voor in de weekenden? Staat de klant altijd centraal bij jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kom je bij ons te werken, dan maak je deel uit van een enthousiast team binnen Trendhopper, onderdeel van Eijerkamp. Heb jij bovendien passie voor wonen?
Als visitekaartje van Eijerkamp is het belangrijk dat je vriendelijk en correct bent en er netjes en verzorgd uit ziet; Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij, naast je studie, op zoek naar een uitdagende bijbaan voor in de weekenden? Heb jij passie voor goede koffie en wil jij je dienstverlenende skills…
Is het adviseren van klanten op het gebied van indeling, meubelkeuze, kleur en materiaal echt jouw ding? Kun je daarnaast de woonwensen van de klant omzetten in…
Ben jij een klantgerichte verkoopadviseur die op enthousiaste wijze inspeelt op de behoeften van onze klant? Dan komen wij graag met jou in contact!