Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 53.506 vacatures
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel…
€2.986 per maand
Jouw uitdaging Functie-eisen Goed om te weten. Koppel jij dienstverlening aan burgers aan een onderzoekende en zorgvuldige houding?
Nij Smellinghe Ziekenhuis
Drachten
Er wordt 7 dagen per week gewerkt, dus flexibiliteit en beschikbaarheid in het weekend en tijdens feestdagen is een vereiste.
Jij zorgt dus voor klanttevredenheid door het oplossen van problemen. Uren per week20 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis. Dan is jouw sollicitatie compleet!
€10,07 per uur
Je komt te werken in een team met andere thuismedewerkers en wordt aangestuurd door een thuiswerkmanager, je staat er dus niet alleen voor! 46, 50, 51 en 52.
Het is zonnig buiten, dus het team gaat gezellig buiten lunchen. Als Vertaler Engels vertaal je alle Coolblue-interacties van Nederlands naar Engels volgens…
€3.074 per maand
Als assistent rechercheur bij de Informatiedesk heb je dus de rol van spin in het ‘informatieweb’. De Inlichtingen- en Opsporingsdienst van de Nederlandse…
€2.534 per maand
Op de donderdag zit je dus samen. Ben jij administratief sterk en beschikbaar op donderdag? Voor het slaapcentrum zoeken wij een administratief medewerker per…
€1.668 per maand
Je hebt veel klantcontact en bent dus echt het visitekaartje van DekaMarkt. Je bezorgt de bestellingen aan onze klanten. Als dat geen service is?!
€10,68 per uur
We nemen alleen sollicitaties aan die via onderstaande button binnenkomen, dus bellen om te solliciteren heeft geen zin. Welke route rijd je vandaag?