Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Dujob

Pagina 1 van 72 vacatures
Dujob
Zwolle +1 plaats
€2.500 - €3.100 per maand
Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten draaien van de machine. Je bedient de machine, verhelpt kleine storingen en…
Dujob
Lelystad
€1.800 - €2.300 per maand
In deze functie ben je onderdeel van het logistieke proces binnen dit bedrijf. Hierin ben je verantwoordelijk voor de verwerking van alle in- en uitgaande…
Dujob
Genemuiden
€2.450 - €3.050 per maand
Als Logistiek Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je bent hierbij een belangrijke schakel tussen de organisatie en de klant.
Dujob
Hardenberg
€1.900 - €2.500 per maand
Als Procesoperator leer je alle kneepjes van het vak. Je loopt mee op verschillende afdelingen hierdoor leer je de basis van alle processen.
Dujob
Genemuiden
€2.500 - €3.500 per maand
Als Productieplanner ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productieplanning. Daarbij verkort je ‘leadtimes’ en streef je continu naar verbetering.
Dujob
Lelystad
€3.100 - €3.400 per maand
In deze functie ben je dagelijks bezig met het plannen van het transport van agrarische producten door West-Europa. Verwerken van alle gegevens in het systeem.
Dujob
Almere
€1.800 - €2.000 per maand
Als medewerker Mengerij zie jij het als een uitdaging om de juiste vloeistoffen met elkaar te mengen tot het juiste product. Mbo of vmbo werk- en denkniveau.
Dujob
Urk
€2.200 - €2.800 per maand
Als Teamleider Productie begin je met het controleren van de werkorders van de vorige dienst en een bespreking met je team over hoe de werkdag ingedeeld gaat…
Dujob
Dronten
€2.500 per maand
Je dag als Lascoördinator begint met een verse kop koffie in de bedrijfskantine. In overleg met de werkvoorbereiding ga je jouw team van lassers instrueren van…
Dujob
Genemuiden
As a Production worker you are responsible for running the machine as effectively as possible. Ensure the continuity of the production process.