Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 317 vacatures
Twents Carmel College - Potskampstraat
Oldenzaal
€4.186 per maand
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels. We vinden coachende vaardigheden en de creativiteit van de docent van belang.
Fricolore Onderwijsgroep
Leeuwarden
Bij voorkeur beschikbaar op dinsdag, woensdag en evt. Informatie over Chr.Gymnasium Beyers Naudé, Leeuwarden. Aan de school zijn zo’n 60 medewerkers verbonden.
Ichthus College
Veenendaal
Met ingang van 1 maart 2020 zijn we in verband met vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een tweedegraads docent Engels voor de onderbouw van havo en…
Willem Lodewijk Gymnasium
Groningen
Het Willem Lodewijk Gymnasium in Groningen is een klein, christelijk categoraal gymnasium met ongeveer 740 leerlingen. De aangeboden functie is een LB-functie.
Pieter Zandt Scholengemeenschap
Kampen
Je vindt het leuk om te onderzoeken welke leerstijlen leerlingen hebben en kan deze afstemmen van de leeractiviteiten op de leerstijlen van de leerlingen.
Pompeblêd Scholengroep
Leeuwarden
Wegens ziektevervanging, per direct op zoek naar een 1e of 2e graads bevoegd Docent Engels voor 0,4 fte. De leerlingen en docenten weten zich gekend.
Willem de Zwijger College
Nederland
Als tweedegraads bevoegd docent Engels staat het doceren van de taal voorop. Met ingang van komend schooljaar hebben wij een vacature voor een docent ENGELS (1…
Twents Carmel College
Oldenzaal
€4.186 per maand
Ben jij een energieke docent Engels? En zie je Engels ook als doeltaal? Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels.
Bonhoeffer College - Van der Waalslaan
Enschede
€4.878 per maand
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels. Je hebt kennis van de digitale toepassingen rondom het vak Engels.
Wij zoeken een enthousiaste docent Engels die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van…