vacatures voor Docent Duits

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 108 vacatures
Als Docent Duits verzorg je lessen in de onder - en bovenbouw van het vmbo. Naast in ieder geval een tweedegraads bevoegdheid in het vakgebied, beschik je als…
LMC Voortgezet Onderwijs
Rotterdam
Deze vacature bestaant uit 0,4 ziektevervanging en 0,3 regulier. Meer informatie over deze school vind je op http://www.hetlyceumrotterdam.nl.
Walburg College Zwijndrecht
Zwijndrecht
Van der Kuijl en Mevr. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Tijdelijk met uitzicht op vast.
Metameer (jenaplan)
Boxmeer
Ben jij de docent die…. > 2e graad bevoegdheid Duits. Als docent ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van leerlingen. > samen onderwijs wil maken,.
Guido
Amersfoort
Guido zoekt met ingang van schooljaar 2019/2020 een enthousiaste en ambitieuze docent Duits! Je geeft de uren in klas drie op Havo, VWO en Gymnasium niveau.
Jacobus Fruijtier Scholengemeenschap
Apeldoorn
Docent Duits 0,5-1,0 fte | 1e/2e graads. Als je het een uitdaging vindt om Duits te geven aan onze leerlingen uit zowel onderbouw en bovenbouw.als je er naar…
Je bent vaardig in het toepassen van activerende didactiek en de zes rollen van de docent. In verband met vertrek van een van onze collega’s zoeken we voor onze…
OnderwijsPost
Zwolle +1 plaats
Wij zoeken per direct een docent Duits in de omgeving van Zwolle. Als docent Duits daag je de leerlingen uit en level je op verschillende niveaus.
Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot
Best
Wij zijn op zoek naar een echte mavo docent. Voor het Heerbeeck College zijn wij, per januari 2020, op zoek naar een enthousiaste. Ongeveer 12 tot 14 lessen.
Kandinsky College
Molenhoek
Wij zoeken een enthousiaste docent Duits die het als een uitdaging beschouwt om les te geven aan vmbo-leerlingen. U heeft affiniteit met de doelgroep.