Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Directiesecretaresse in Renswoude

Pagina 1 van 13 vacatures
Voor ons hoofdkantoor in Huis ter Heide zoeken wij per direct een Directiesecretaresse (32-40 uur per week). Ben je gewend om op alle niveaus te schakelen, weet…
€3.083 per maand
Bestuurssecretaresse m/v (18 uur p.w.). Wegens uitbreiding van de formatie zijn wij op zoek naar een spontane en representatieve kandidaat voor de functie van.
Maarsbergen
€3.200 - €3.700 per maand
Jij bent een ervaren directiesecretaresse. Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een directiesecretaresse voor bedrijf in de financiele sector in Maarsbergen.
€16,63 per uur
Voor Achmea zijn wij namelijk opzoek naar een directiesecretaresse. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring als…
Vlastuin
Kesteren
Je werkt samen met je collega directiesecretaresse en gezamenlijk ondersteun je de directie en de afdeling marketing. Heb je interesse in deze functie?
€1.900 - €2.500 per maand
Deze baan is interessant voor kandidaten die ook kijken naar vacatures voor management assistent, secretariaatsmedewerker, telefoniste, receptioniste,…
Bilthoven
€3.500 per maand
Ben jij als secretaresse op zoek naar een parttime baan in regio Utrecht? Jij houdt de touwtjes in handen en bent op de hoogte van actualiteiten in de…
Barneveld
Breng jij jouw theoretische kennis bij ons in de praktijk? Ben jij er klaar voor om alles wat je geleerd hebt, nu in de praktijk toe te passen?
Secretaresse Team Nederland
Amersfoort
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende organisatie die zich recent heeft gevestigd heeft in regio Amersfoort.
FlexStar Plus
Ede
€17,95 per uur
Deze werkgever werft via Indeed
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel EDE is voor een medische instelling in EDE per direct op zoek naar een. (24 uur per week, jaarcontract).