Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.161 vacatures
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Frauderegister Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
… heb je werkervaring in de detailhandel, bij voorkeur als kassamedewerker. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Zo zit jij in elkaar.
Bijbaan / Hulpkracht (m/v) - Solliciteer nu! Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit…
Je hebt ervaring in de detailhandel of horeca, het liefst in een omgeving met een hoge omloopsnelheid waar je je handen uit de mouwen hebt leren steken.
Ervaring in de detailhandel is een voordeel, interesse in het vak een must. Het adviseren van klanten, afrekenen van producten, verwerken van voorraad en netjes…
Wibra Nederland
Nieuwegein +4 plaatsen
Daarnaast wil je starten met een BBL-opleiding Detailhandel. Winkelmedewerker BBL – Werken en leren via Wibra! Wil jij graag een erkend MBO-diploma behalen?
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
… beschik je over werkervaring in de detailhandel. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat jouw afdeling…
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.