vacatures voor Dela

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 35 vacatures
€2.085 per maand
Werken bij coöperatie DELA is niet zomaar werk: Als medewerker bij coöperatie DELA geef je betekenis aan het leven van onze leden. Het wordt een drukke dag.
Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken.
€1.222 per maand
Werken bij coöperatie DELA is niet zomaar werk: Als medewerker bij coöperatie DELA geef je betekenis aan het leven van onze leden. Ben jij wat wij zoeken?
€3.638 per maand
Je bent in de regio proactief bezig om de zichtbaarheid van DELA te vergroten en in staat mensen hierover te inspireren. Het belooft een drukke week te worden.
€3.279 - €4.683 per maand
Werken bij DELA is niet zomaar werk: Als medewerker bij coöperatie DELA geef je betekenis aan het leven van onze leden. Samen leren is hierbij een succesfactor.
€3.759 - €5.370 per maand
Werken bij DELA is niet zomaar werk: Op deze manier draag je bij aan een optimaal, toekomstbestendig assortiment binnen DELA Uitvaartdiensten.
€2.890 - €4.128 per maand
Werken bij coöperatie DELA is niet zomaar werk: Als medewerker bij coöperatie DELA geef je betekenis aan het leven van onze leden. Vandaag wordt een drukke dag.
€3.759 - €5.370 per maand
Als MVO-Manager help jij coöperatie DELA verder op het gebied van een verantwoorde bedrijfsvoering. Zorgen dat de verantwoorde bedrijfsvoering van DELA ook…
€12,12 per uur
Hierbij leer je schrijven in de DELA huisstijl zodat iedereen altijd éénduidig antwoord krijgt. Op de klantenservice van Coöperatie DELA bestaan jouw…
Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd op zoek naar vakmensen. Een vakman weet tenslotte als geen ander hoe het beste resultaat te bereiken.