vacatures voor Declarant in Schiphol

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 32 vacatures
Herfurth Group
Schiphol
Het administratief ondersteunen van de declaranten m.b.t. Doorgroeimogelijkheden, kans om opgeleid te worden tot declarant. 1 – A.TR – C.v.O).
Natuurlijk ben jij in het bezit van een Declaranten diploma en op de hoogte van de Douane / EU wet- en regelgeving. Hoe ziet jouw werkdag er uit?
W&S Logistiek
Schiphol
In bezit van vakopleiding declarant. De declarant behandelt de douane technische opdrachten conform de voorgeschreven procedures, instructies, AEO & ISO-normen.
€2.700 - €3.500 per maand
Wat ga je doen als Senior Declarant? Als ervaren Declarant ben jij de vraagbaak voor de Junior Declaranten en sta jij graag paraat om collega’s te ondersteunen…
€2.300 per maand
Declaranten administratief ondersteunen met het behandelen van douane documenten. In bezit van een Assistent of volwaardig Declaranten diploma.
€2.300 - €3.100 per maand
Wat ga je doen als (junior) Declarant? Je hebt minimaal de basis declaranten opleiding afgerond; Door middel van een eigen distributiecentrum en een eigen…
€2.300 - €3.000 per maand
Wat ga je doen als Junior Declarant? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op deze uitdagende baan als Junior Declarant.
€3.000 - €3.500 per maand
Je bent in het bezit van Customs Consultant diploma / Douane Declarant; Internationale handel gaat verder dan alleen douane zaken.
Je ondersteunt je collega declaranten in de dagelijkse werkzaamheden. Altijd al in de dynamische omgeving van Schiphol willen werken als administratief…
€2.000 - €2.350 per maand
Daarnaast ben jij in het bezit van een Erkend Declaranten Diploma. Jij hebt de juiste motivatie en hebt al enige ervaring opgedaan als declarant.