Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 281 vacatures
€2.124 - €2.760 per maand
Met ruim 3 miljoen inwoners, 78 gemeenten, twee rechtbanken met elk 2 zittingslocaties en één politie-eenheid met 5 districten bedient het parket Oost-Nederland…
€2.683 per maand
De rechtbank kent vijf administratieve teams met een groot aantal verschillende werkterreinen, variërend van bestuursrecht, civiel, kanton, familie en jeugd, en…
Rechtbank Noord-Nederland
Leeuwarden
€2.814 per maand
Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als senior administratief medewerker draag je hier actief aan bij.
Rechtspraak, rechtbank Midden-Nederland
Utrecht Binnenstad
€2.683 per maand
Werken bij de rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als allround bode/beveiliger draag je hier actief aan bij.
Rechtspraak, rechtbank Midden-Nederland
Utrecht Binnenstad
€3.074 per maand
Je vergezelt de rechter-commissaris ook bij werkzaamheden buiten de rechtbank, zoals doorzoekingen van woningen en reconstructies.
€3.376 per maand
Je onderhoudt contacten binnen je netwerk en maakt afspraken op uitvoerend niveau met onder andere schuldeisers en de rechtbank;
€2.814 per maand
Ook als senior administratief medewerker bij team Kanton Bewind, afdeling Privaatrecht van de rechtbank Amsterdam draag je hier actief aan bij.
Aanspreekpunt zijn voor externe partijen zoals rechtbank, politie, PI, GGZ, Veiligheidshuis; Het Arrondissementsparket Amsterdam is één van de tien…
Rechtbank Midden-Nederland
Utrecht Binnenstad
€2.814 per maand
Rechtbank Midden- Nederland verlangt van al zijn medewerkers zelfreflectie en een initiatiefrijke, omgevingsbewuste instelling. Je bent zelfstandig en flexibel.
Ook zal je op moeten treden als getuige-deskundige bij de rechtbank en functioneer je als intermediair tussen zorg en justitie. Dan zijn wij op zoek naar jou!