Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.253 vacatures
Santé Partners
De Bilt +1 plaats
Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Dat is nu ook mogelijk bij Santé Partners.
Santé Partners
Nederland
€1.748 - €2.397 per maand
Wil jij dé overstap maken naar de Zorg & Welzijn? Thuis werk je aan je opdrachten door middel van zelfstudie. Maar heb jij nog geen diploma op zak?
Gemeente Midden-Delfland
In bijvoorbeeld kleinschalige zorgeenheden, in de palliatieve zorg of bij de mensen thuis. In onze visie staat ‘zo thuis als mogelijk’ centraal.
€4.021 per maand
Vacature teamleider gespecialiseerde zorg thuis. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis, met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel…
€11,17 per uur
Volg je een studie in de richting zorg? Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting zorg/ verpleegkunde. En lijkt het je leuk om aankomende zomer jouw zorg…
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Waar kom je te werken?
€10,76 per uur
Word jij onze nieuwe vakantiekracht bij Axxicom Thuishulp? Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn. Kom dan werken bij Axxicom Thuishulp.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). En je bouwt aan een hecht team dat kwalitatief hoogwaardige zorg levert.
Gemeente Zwartewaterland +1 plaats
Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken! Kies voor de zorg en solliciteer naar een BBL- opleidingstraject tot Verzorgende IG bij Icare!
VDL Castings Weert
Weert
Daarnaast zorg je ervoor dat binnenkomende telefoongesprekken worden doorverbonden naar de juiste persoon. Ben je flexibel, hou je van aanpakken en voel jij je…