vacatures voor Dakdekkers in Amersfoort

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 15 vacatures
Qjobs Netherlands
Utrecht
We zoeken voor onze opdrachtgever doorlopend dakdekkers, zinkwerkers gevelmontage en Leidekkers (ook zzp) voor langdurige projecten in de regio Drenthe,…
€14 - €17 per uur
Ervaring als dakdekker (verschillende soorten). Wij zoeken dakdekkers voor verschillende bedrijven in de regio van Putten, Veenendaal. Werkt het dak af, bijv.
Hek Badkamers
Woudenberg
Het betreft een brede functie als allround loodgieter/ dakdekker. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van allround loodgieterswerk, elektra…
Utrecht Leidsche Rijn +1 plaats
€2.500 - €3.100 per maand
Ga jij aan de slag als dakdekker? Ben jij een ervaren dakdekker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit de geschikte vacature voor jou!
Ambiuzz
Utrecht
Wil jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Start onze opdrachtgever met een groot "zonnepanelenproject in Utrecht", jij kunt daar deel van uitmaken.
Opleiding als dakdekker is een pré. Voor een gerenommeerde opdrachtgever uit de regio Nijkerk zijn wij op zoek naar ervaren dakdekkers. Wat ga je allemaal doen?
Ruime ervaring als allround dakdekker; Voor een allround dakbedekkingsbedrijf, ben ik op zoek naar een ervaren dakdekker uit de omgeving van Amersfoort.
€1.875 - €2.250 per maand
Word jij onze nieuwe leerling dakdekker? Een leerling dakdekker voor onze vacature in Nijkerk. Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan als dakdekker en wilt…
€2.600 - €3.700 per maand
Ervaren voorman dakdekker met liefde voor het vak; Voor de vacature als Voorman Dakdekker Zeewolde MBO ga je het volgende doen: WR werkt snel en goed.
€2.300 - €2.800 per maand
Je komt terecht in een gevarieerd team, van stratenmakers en dakdekkers tot ervaren hoveniers. Jij bent hovenier in hart en nieren. Je kan ons altijd bereiken:
Deze werkgever werft via Indeed