Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Creatief in Zwolle

Pagina 1 van 579 vacatures
Samen met jouw collega’s zorg je dan ook voor een geordende afdeling en weet je de producten op creatieve wijze te presenteren. Ben jij de ideale kandidaat?
€1.838 - €2.668 per maand
Jij bent creatief, empathisch, zelfstandig, enthousiast en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Team Welzijn van de Nieuwe Haven is op zoek naar een spontane,…
HQtalent Werving & Selectie
Zwolle
€4.000 - €4.500 per maand
Als persoon ben je ondernemend, ambiteus, creatief. Zoek je een baan waarin retail en salesmanagement samen komen dan is dit misschien wel je nieuwe baan.
Je bent in staat creatieve ideeën over te brengen; Weet jij voor elk ingewikkeld verhaal een passende en verrassende vorm te vinden?
€1.898 - €2.807 per maand
Je bent creatief en trendgericht en kunt het werk aanpassen aan de mogelijkheden van de cliënt. Werk & Leer Centrum de Molenkamp. Je geeft en vraagt feedback.
Je bent een creatieve regelaar die gaat voor groei en kwaliteit. Ben jij een kei in Sales & (online) Marketing en weet jij makkelijk relaties op te bouwen met…
Ernstige misdaad die vraagt om een slimme en creatieve aanpak in samenwerking met andere partijen. Binnen het Openbaar Ministerie houdt het Landelijk Parket…
Promoplan NV
Zwolle
Je hebt een probleemoplossend vermogen en je kan creatief uit de hoek komen met oplossingen voor onverwachte problemen. Je houdt van een afwisselende job.
Creativeorange
Zwolle
Bij Creativeorange zijn we op zoek naar een talentvolle interaction designer die ons komt helpen met het ontwerpen en frontend coderen van platforms voor onze…
€4.218 per maand
Wij zoeken een nieuwe collega. Binnen het team Handel & Ondernemen zijn wij op zoek naar een leraar economische vakken voor 0,8-1,0 fte.