Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.243 vacatures
€1.747 - €2.012 per maand
Jij gaat als barista dagelijks bij onze gasten, bezoekers en personeel een grote glimlach op het gezicht toveren met jouw koffie creaties.
CM
Breda
To further increase the growth of CM.com, we are looking for a multimedia ‘unicorn’. Do you love creating visual design, are you really a creative multimedia…
Creatief, flexibel en hebt een hands-on mentaliteit. Al meer dan honderd jaar mogen wij het leukste en lekkerste snoep bedenken, maken en verkopen onder de…
Je werkstijl is methodisch, geduldig, betrouwbaar en je hebt een positieve en creatieve inbreng bij problemen. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis.
Jij styled als de beste, de leukste en op de meest creatieve manier iedere klant van top tot teen. TORENSTRAAT 2, 4811XX BREDA CENTRUM. Was het een goede maand?
Nanny in Huis
Breda +1 plaats
Voor een lief, ondernemend en gezellig meisje van 7 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste Nanny die houdt van spelletjes spelen, creatief is en het niet…
Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant
Gemeente Etten-Leur
€4.362 per maand
Etten-Leur is een moderne gemeente met meer dan 43.000 inwoners, die zijn rijke verleden koestert. De plaats bruist van de culturele en sportieve evenementen.
GIRASOL NATURAL PRODUCTS
Breda
Ben jij mede verantwoordelijk voor de realisatie van de productwensen voor de merken van de klanten ? Lees dan snel deze vacature!
€2.769 - €3.816 per maand
Creatief als je bent weet je jouw ideeën, innovaties en verbeteringen binnen jouw vakgebied door te voeren binnen de organisatie. Geplaatst op 10 oktober 2019.
Oosterhout
Als onze Verkoopmedewerker Curvy Fit ben je creatief maar tegelijkertijd ook commercieel zodat je de klant kunt inspireren tot niet alleen het kopen van één…