vacatures voor Covebo in Renswoude

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 115 vacatures
Uitzendkrachten voorzien van een oliebol uit een toffe Covebo foodtruck? Daarnaast ben jij degene die nieuwe marketingacties binnen de hele organisatie van…
€2.300 - €2.700 per maand
Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met 40 vestigingen door Nederland en Europa. Wat ga je allemaal doen? Een auto van de zaak.
Covebo Uitzendgroep, onze naam zegt het al: Bij Covebo bieden wij jou allereerst een leuke werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf!
Als online marketeer bij Covebo heb jij een belangrijke taak: Zo zorg jij ervoor dat werkzoekenden over de grens naar Nederland komen om te werken voor Covebo.
Als medewerker juridische zaken ga jij bij Covebo aan de slag op de afdeling Compliance. Covebo Uitzendgroep is een uitzendorganisatie van en voor echte…
€2.100 per maand
Onze opdrachtgever is gevestigd in Veenendaal en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de assemblage van printplaten. Het machinaal testen van componenten.
€1.750 - €2.500 per maand
Onze klant biedt als dienstverlenend bedrijf ondersteuning bij het ontwikkelen, modificeren, produceren en assembleren van elektronische producten.
Onze opdrachtgever is een jonge onderneming die een nieuwe locatie heeft geopend in Barneveld. Ze zijn dus groeiende en willen met deze locatie in Barneveld…
€2.200 - €2.800 per maand
Successen worden bij ons gevierd, met teamuitjes, Covebo feesten en extreem gezellige vrimibo’s! Maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn…
Voor een gezellige, jonge en ondernemende opdrachtgever in Barneveld zijn wij op zoek naar gemotiveerde koeriers! Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.