Pagina 1 van 753 vacatures
€2.100 - €2.300 per maand
Covebo Uitzendgroep, onze naam zegt het al: Bij Covebo geloven we er sterk in dat diploma's geen noodzaak zijn om succesvol te. Wat ga je allemaal doen?
€2.300 - €2.700 per maand
Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met 40 vestigingen door Nederland en Europa. Wat ga je allemaal doen? Een auto van de zaak.
€10 - €15 per uur
Covebo Uitzendgroep staat voor persoonlijke aandacht en we regelen de zaken gewoon goed. Vanuit ons kantoor in Zeist weten we zeer goed wat er in de regionale…
Covebo Uitzendgroep, onze naam zegt het al: Bij Covebo bieden wij jou allereerst een leuke werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf!
Als medewerker juridische zaken ga jij bij Covebo aan de slag op de afdeling Compliance. Covebo Uitzendgroep is een uitzendorganisatie van en voor echte…
€1.750 - €2.500 per maand
Ook dat kan via Covebo. Covebo Uitzendgroep staat voor persoonlijke aandacht en we regelen de zaken gewoon goed. Werk je liever in de avonden, kom maar op!
Bij Covebo bieden wij jou allereerst een leuke werkplek binnen een informeel en snelgroeiend bedrijf! Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte…
€2.750 - €3.250 per maand
Gereedschap en werkkleding van Covebo. Covebo werkt volgens de wet DBA en betalen jouw facturen wekelijks. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de wil…
€1.750 per maand
Jij gaat werken in een groot productiebedrijf. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in kunststof strips, voor bijvoorbeeld ruitenwissers en koelkasten.
€2.300 - €2.700 per maand
Wanneer jij klaar bent voor meer uitdaging, is er binnen Covebo veel mogelijk, ondernemerschap wordt erg gewaardeerd. Wat ga je allemaal doen?