Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Constructiebouw

Pagina 1 van 50 vacatures
KOIKE Europe
Zaandam
De Koike machines worden wereldwijd ingezet in met name de metaalverwerkende industrieën, off shore, constructiebouw en in de scheepsbouw.
De afdeling Shipbuilding production realiseert de complete constructiebouw van het jacht. Ben je die ervaren lasser die met ons doorgroeit naar het hoogste…
Jong snel groeiend bedrijf zoekt door uitbreiding een Werkplaatschef, heb je ervaring in zwaar constructiewerk en groot rollend of havenmaterieel?
Een montagemedewerker in de constructiebouw houdt van grote projecten. Een medewerker in de constructiebouw voert de onderstaande werkzaamheden uit:
€13,44 per uur
Zij leveren hun producten aan de constructiebouw, staalbouw, trailerbouw en nog veel meer industriele branches. Orderpicker Bovenloopkraan - €13,44 per uur.
€3.000 per maand
Deze organisatie is gespecialiseerd in maatwerk RVS, staal en aluminium apparaten- en constructiebouw. Je werkt hierbij met AutoCAD en Solid Edge.
HeadHuntersTeam
Westerbroek
Aantoonbare werkervaring als productieleider of voorman in de scheeps- / staal- / constructiebouw; Ferus Smit is reeds meer dan 100 jaar actief in de…
Ortgiess Group
Rotterdam
Enkele jaren aantoonbare ervaring als ijzerwerker in groot – en klein ijzerwerk in de scheepsbouw en/of constructiebouw is een must.
€3.500 - €4.500 per maand
Voor een internationaal opererend bedrijf die actief is in de machine- en plaat & constructiebouw voor de Europese B2B markt en dan met name grote Retail ketens…
Onze opdrachtgever is een Ingenieurs- en adviesbureau in Staal- en Constructiebouw en de Apparatenbouw. Heb jij kennis van Tekla en wil je komen werken in een…