Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.684 vacatures
Clipper & Promotiv
Helmond
Dus, ben je servicegericht met een duidelijke commerciële achtergrond en sta je volledig achter onze slogan “Selling together”? En mocht je ambitieus zijn..
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?
Huijbregts Groep
Helmond
Commerciële economie, Bedrijfskunde, Food en Business, etc. Een doortastende collega met een commercieel hart. Dan is onderstaande vacature wat voor jou!
Dit houdt in het bellen met en bezoeken van mogelijke, commerciële relaties. Van genoemde medewerker worden doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen werken en…
Een commerciële en mensgerichte drive. Ben jij de commercieel medewerker die pro-actief, zelfstandig en representatief is?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij affiniteit met mode, ben jij een echte teamplayer en wil je snel op je plek zitten binnen een bedrijf?
€2.300 - €3.300 per maand
Commerciële kansen die je in de markt ziet, benut jij optimaal én je zet je uitstekende vermogen tot netwerken in. Jij past een integrale benadering toe:
Eindhoven
€2.300 - €2.800 per maand
Commercieel Medewerker Binnendienst MKB (40 uur). Adviseert de accountmanager op commerciële kansen bij de klant (bv. Ben je flexibel en stressbestendig;
Vriendelijk en enthousiast, met een paar jaar werkervaring in een adviserende en commerciële rol in een winkel. Samen maken we het verschil.
Een commerciële en mensgerichte drive. Ben jij de commercieel medewerker die pro-actief, zelfstandig en representatief is?