Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Commercieel Medewerker Binnendienst in Maarssen

Pagina 1 van 287 vacatures
€2.200 - €2.900 per maand
Als commercieel medewerker binnendienst heb je een belangrijke functie in het contact met onze klanten en het ondersteunen van onze accountmanagers.
€2.300 per maand
Je hebt commerciële werkervaring en wil graag je talenten verder ontwikkelen. Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat voor de…
Brocacef B.V. Maarssen
Maarssen
Wij bieden jou als commercieel binnendienstmedewerker: Je hebt uitstekende communicatieve -en commerciële vaardigheden. Hierbij een greep uit de werkzaamheden:
Breukelen
Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van IQ Pass via telefoon en per email. De basis van jouw rol.
Bright Side of Life
Breukelen
Bright Side of Life (BSL) zoekt een commercieel medewerker binnendienst, die een belangrijk onderdeel is van het salestraject. Dan zijn wij op zoek naar jou.
Utrecht
Ondersteunen en samenwerken met je overige collega’s uit de binnendienst. Zie jij overal commerciële kansen bij het adviseren van onze klanten?
Breukelen
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST – afdeling Sales. Als Commercieel Medewerker Binnendienst vervul je een belangrijke rol binnen deze afdeling.
UTC HVAC Benelux
Utrecht Leidsche Rijn
Je hebt een commerciële drive. Naast je HBO deeltijdstudie ben je vanuit de binnendienst actief in de verkoop van Carrier apparatuur.
Radiuz
Utrecht
Wij zoeken een commerciële binnendienst collega. Voor de commerciële, kansen speurende enthousiastelingen onder ons:
Jouw uitdaging als Commercieel medewerker binnendienst. Wat bieden we je als Commercieel medewerker binnendienst. Klantgerichtheid, dat is jouw passie;