Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.671 vacatures
€3.582 per maand
Wat doet een NAH coach bij BrainZ? Als NAH coach verdien je maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50, CAO VVT).
Samenvijf
Hoofddorp
Dit ga je doen als Klantmanager Werk. Samenvijf is op zoek naar een energieke klantmanager. Binnen deze functie voer je al vroeg in het aanvraagproces met je…
As an Agile coach, you will be responsible for the Agile Way of Working and mindset, the Agile coach will be a very important player to realise our ambition.
Je bent een inspirerende coach voor je team; Jij wordt in deze rol verantwoordelijk voor het coachen en ontwikkelen van het services en transport team.
€5.542 per maand
• Ervaring met het coachen van een team medewerkers; Wil jij samen met collega’s bouwen aan de toekomst van ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders?
€1.843 - €3.135 per maand
RIBW K/AM (Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden) begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om actief en betekenisvol deel uit te maken van de…
€2.345 - €3.505 per maand
Meewerkend Coach | 24-32 uur. Naast het coachen vervul jij ook de taken van een persoonlijk begeleider. Jij krijgt als meewerkend coach de opdracht je collega’s…
Ichthus Lyceum
Driehuis
Ichthus Lyceum, passend onderwijs en de trajectvoorziening. In verband met de wet “Passend Onderwijs” is er op het Ichthus Lyceum, in samenwerking met het…
Gemeente Haarlemmermeer
€4.770 - €6.574 per maand
Je bent in staat om steeds de interne organisatie aan te passen aan wat de buitenwereld vraagt. Clustermanager Klant Contact Centrum / Dienstverlening.
Infinity College
Diemen
Leerlingen worden dagelijks begeleid door een ervaren coach. Voor onze school in Diemen zoeken wij nog twee enthousiaste coaches om ons team te versterken.