Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.796 vacatures
Samenvijf
Hoofddorp
Dit ga je doen als Klantmanager Werk. Samenvijf is op zoek naar een energieke klantmanager. Binnen deze functie voer je al vroeg in het aanvraagproces met je…
Gemeente Haarlemmermeer
€4.770 - €6.574 per maand
Je bent in staat om steeds de interne organisatie aan te passen aan wat de buitenwereld vraagt. Clustermanager Klant Contact Centrum / Dienstverlening.
€3.582 per maand
Wat doet een NAH coach bij BrainZ? Als NAH coach verdien je maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50, CAO VVT).
As an Agile coach, you will be responsible for the Agile Way of Working and mindset, the Agile coach will be a very important player to realise our ambition.
Je bent een inspirerende coach voor je team; Jij wordt in deze rol verantwoordelijk voor het coachen en ontwikkelen van het services en transport team.
€5.542 per maand
• Ervaring met het coachen van een team medewerkers; Wil jij samen met collega’s bouwen aan de toekomst van ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders?
€3.348 - €4.859 per maand
Daartoe coach en stuur je op het ontwikkelen van bestuurlijk gevoel binnen de afdeling en adviseer je de projectleiders/adviseurs van IPA hierin.
Infinity College
Diemen
Leerlingen worden dagelijks begeleid door een ervaren coach. Voor onze school in Diemen zoeken wij nog twee enthousiaste coaches om ons team te versterken.
The Valley
Amsterdam
The Valley zoekt een Agile Coach. Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor alle partijen/stakeholders, een natuurlijke leider en coach.
€4.490 - €5.984 per maand
Je initieert, stimuleert en ziet toe op de ontwikkeling van medewerkers en werkprocessen, binnen de context van de interne en externe omgeving.