Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 2.135 vacatures
Het Werk Bedrijf
Den Haag Centrum
Kunnen adviseren/ instrueren en coachen. Het is onze missie om mensen die werkzoekend zijn, om welke reden ook, een kans op betaald werk te bieden.
€2.034 - €2.898 per maand
Je gaat gesprekken meeluisteren, monitoren en de medewerkers coachen. Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Heb je vragen over deze vacature?
Samenvijf
Delft
Dit ga je doen als Coach Multiproblematiek. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Coach Multiproblematiek. Je komt te werken binnen het Sociaal Team.
€2.665 - €3.917 per maand
Hoe coachen we de teamleiders, hoofden en medewerkers Zodat zij Lean leiders worden. Je gaat actief op de werkvloer coachen in het zelfstandiger worden en hun…
AVANTAGE
Rotterdam
€2.500 - €3.750 per maand
Talent Scout & Coach (jij?). Wij geven graag ruimte aan een. Met hbo werk- en denkniveau. Die oog heeft voor het vinden,. En weet je ze te overtuigen.
Met je collega’s van de afdeling Pedagogiek & Kwaliteit en collega coaches, zorg je voor de implementatie en uitvoering van een gedegen pedagogisch beleid.
Xtra Welzijn
Den Haag
€3.771 per maand
2 Coaches voor begeleiding van pm-ers (14-21 uur per week). Je werkt samen in een team van circa 25 coaches dat in totaal ruim 200 pedagogisch medewerkers…
Als Coach Multiproblematiek binnen het Sociaal Team vervul je drie rollen; Als coach in de langdurige bemoeizorg, waarbij je via specifieke interventies achter…
Active Club Den Haag
Den Haag
Als coach train je onze leden met al je kennis en kunde. Per 1 december zoekt de Active Club Den Haag een fitness coach voor 12 tot 20 uur per week.
€3.652 - €5.172 per maand
Doorontwikkeling van het vak Agile Coach samen met je collega’s, o.a. Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan enkele jaren als coach, leidinggevende, consultant…