vacatures voor Chipsoft in Zaandam

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 78 vacatures
Dan willen wij jou graag binnen ChipSoft laten shinen! Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij: Want die verdient de beste zorg.
Amsterdam
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij: Ben jij nog bezig met je studie en op zoek naar een leuke (bij)baan?
Amsterdam
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij: Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van hoogwaardige leeroplossingen?
Amsterdam
ChipSoft is het grootste Zorg-ICT bedrijf in Nederland; Je helpt software ontwikkelaars van ChipSoft bij de juiste toepassing en implementatie van standaarden.
Amsterdam
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij: Ben jij een meester in de Nederlandse taal? Krijg jij nieuwe softwaretools snel onder de knie,…
Amsterdam
Zoek jij een uitdagende stage in de zorg-ICT? Bij ons in Amsterdam zoeken wij Technische bedrijfskunde-studenten die het een uitdaging vinden om een tool te…
Amsterdam
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij: De dag erna komen de gebruikers bij ChipSoft over de vloer en zal jij een cursus geven over jouw…
Amsterdam
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij: Ben jij de eHealth expert die ChipSoft als marktleider kan vertegenwoordigen en onze positie nog…
Amsterdam
Advies over hoe ChipSoft en ziekenhuizen de methode kunnen implementeren en ermee kunnen werken. Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht in de zorg-ICT?
Amsterdam
ChipSoft maakt gebruik van een zelf ontwikkeld multi-tier framework. Om het werken bij ChipSoft nog aangenamer te maken, bieden wij: Hoe ziet jouw dag eruit?