vacatures voor Chef Kok in Den Bosch

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 59 vacatures
€2.750 - €3.150 per maand
We zijn op zoek naar een Chef Kok die samen met het keukenteam aan de slag gaat. Voor een opdrachtgever in de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een Chef Kok.
Ben jij de assisterende Master Chef? Gehele dag smaakvolle gerechten koken, bakken en braden! Wordt chef van je eigen toekomst bij Fletcher hotels!
Van Der Valk International
Den Bosch
Als zelfstandig werkend kok bent u verantwoordelijk voor de bereiding en opmaak van gerechten en gerechtgedeelten. U werkt volgens vaste instructies m.b.t.
Creativiteit en passie voor koken. Heb jij een passie voor koken? Wil jij graag met jouw kookkunsten je collega’s en gasten enthousiasmeren?
Van Der Valk International
Den Bosch
Stage lopen bij het leukste hotel van Nederland? Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch heeft 117 luxe comfortabele hotelkamers & suites, een…
Ben jij de inspirerende Master Chef? Gehele dag smaakvolle gerechten koken, bakken en braden! Wordt chef van je eigen toekomst bij Fletcher hotels!
Onsz Restaurant
Oss +1 plaats
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten. Maar ook draag je verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie…
De Vresselse Hut
Nijnsel
De Vresselse Hut is al ruim 49 jaar een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken. De mogelijkheden zijn hier onbepekt. Zelfstandig de keuken kunnen draaien.
Zorggroep De Laren
Son
Als Kok lever je een bijdrage aan de sfeer in de villa. Voor Villa De Kleine Heide zijn wij op zoek naar een tweede Kok (m/v) die zelfstandig kan werken op 2 of…
Hé smaakmaker, maak jij ons team compleet? Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. En dat betekent dat alles moet kloppen.