Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 332 vacatures
Jij bent onderdeel van een klein hecht team, dat bestaat uit drie chauffeurs. Logistiek is de motor van onze organisatie, als chauffeur ben jij de onmisbare…
Prestige Pro Logistics
Arnhem
€2.650 per maand
Als chauffeur bij Prestige Pro Logistics kun je rekenen op: Wij zijn op zoek naar chauffeurs die komen uit Arnhem of +- 25 km in de straal van Arnhem wonen.
De functie van een Biobox Chauffeur is zeer divers. De afdeling Biobox is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Biobox,…
Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het…
Als chauffeur bij Mainfreight Europa heb je een afwisselende baan want geen dag is hetzelfde. Je maakt onderdeel uit van een groot en enthousiast team en krijgt…
Ben jij onze nieuwe Chauffeur? Wat maakt het werken als Chauffeur bij Synerlogic anders dan bij andere bedrijven? Je rijdt wekelijks meer dan 2.600 kilometer.
Weekenden + Door de week + Avonden. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bezorgen en op correcte wijze afrekenen van de online bestellingen.
Ma Di Wo Do Vr Za Zo. (BIJ)BAAN ALS BEZORGER (PER FIETS, BROMMER OF AUTO). Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? JA, IK WIL DEZE BAAN.
Visser Duiven BV
Duiven
Wat ga je straks als chauffeur bij ons doen? Wil jij bij ons aan de slag en ondertussen opgeleid worden tot chauffeur met het C-rijbewijs?!
Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan?