Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 986 vacatures
€10,68 per uur
Leverancier van vrolijkheid en pakketten, dat ben jij. Het bezorgt jou waardering van je klanten en van ons. … Als je het depot binnenkomt, staan je pakketten al…
En daar zijn onze chauffeurs voor een groot deel verantwoordelijk voor. Als Chauffeur controleer jij jouw lading met behulp van pakbonnen.
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Als chauffeur bij PostNL ga je met je bus op pad om post en pakketten in jouw gebied te bezorgen en op te halen.
Als chauffeur heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer…
TEVU
Wijk bij Duurstede
Wij stellen ons graag even voor. … Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het afleveren van bestellingen in heel Nederland en België.
€11,85 per uur
‘Ha fijn dat je er bent!’. Een plek ergens in het land. Het leven draait op volle toeren, iedereen probeert het maximale uit zijn dag te halen.
€3.184 per maand
Binnen de bedrijfsbrandweerorganisatie werk je als repressief medewerker; Voor, tijdens en na incidenten in en rondom het UMC Utrecht.
Wij zijn per direct op zoek naar representatieve student en senior chauffeurs met een gastvrije uitstraling en een perfecte rijstijl voor een ziekenhuis in…
€11,38 per uur
Wil jij werken als koerier bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Wil jij onze klanten elke dag blij maken met hun zendingen?
€10,03 per uur
Als OTC Runner, oftewel order to cash runner, ben je werkzaam op de expeditie… Jij bent degene die de chauffeurs begeleid bij het betreden van het terrein.