vacatures voor Chauffeur Rijbewijs B in Raamsdonksveer

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 136 vacatures
Per direct zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs met rijbewijs B voor diverse distributiewerkzaamheden. Je wekker gaat en je gaat naar je werk!
Sator Holding
Breda +3 plaatsen
Uiteraard heb je een rijbewijs B; Wil je meer weten over het werken als Chauffeur? Dan spreken we je graag over de functie van Oproep Chauffeur.
Fource
Zevenbergen +1 plaats
Uiteraard heb je een rijbewijs B,. Wil je meer weten over het werken als Chauffeur? Als Chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf en zorg je ervoor dat…
Sectorinstituut Transport en Logistiek
Etten-Leur
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur B rijbewijs bij JLN Transport BV? Reageer je via Indeed op de functie van chauffeur B rijbewijs bij…
Fource
Breda +2 plaatsen
Uiteraard heb je een rijbewijs B; Wil je meer weten over het werken als Chauffeur? Dan spreken we je graag over de functie van Oproep Chauffeur.
€1.890 - €2.300 per maand
Een geldig rijbewijs B en klantvriendelijke instelling. Je bent in bezit van rijbewijs B. Als chauffeur ben jij het visitekaartje van deze veelbelovende…
€2.000 per maand
Als bezorger met B rijbewijs voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit: In het bezit van rijbewijs B. Je controleert of het voertuig in goede staat is.
€11,40 - €11,79 per uur
Een rijbewijs B + meerdere jaren rijervaring; Heb jij je B-rijbewijs en ben je fysiek in goede staat? Ook nog woonachtig in de Drechtsteden en op zoek naar een…
Kras Touringcars
Ammerzoden
In het bezit van rijbewijs D (E). Bereidheid tot het werken van weekenden en avonduren. Salariëring conform CAO Besloten Busvervoer.
Een rijbewijs B en C en eigen vervoer om naar Waalwijk te komen. Jij benut als klantgerichte chauffeur bezorging elke kans die je ziet door: Ook heb je in huis: