vacatures voor Chauffeur Rijbewijs B in Drenthe

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 20 vacatures
Amslod
Meppel
Ben je in het bezit van een rijbewijs B. Als E-bike bezorger start je ’s ochtends met het laden van de aangeschafte Amslod E-bikes. Woon je in de regio Meppel.
€9,76 per uur
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en hebt minimaal 1 jaar rijervaring; Word jij onze nieuwe chauffeur sorteerder? Wat vragen we van je?
Wij zijn op zoek naar een chauffeur binnenland die graag iedere avond thuis wil zijn. Voor dat laatste zoeken we jou, de binnenland chauffeur die in de omgeving…
Ervaring als chauffeur is een pre. Wellicht ben jij de chauffeur die wij zoeken! Je bent minimaal een aar in het bezit van je rijbewijs B.
€9,44 per uur
Dan ben jij de chauffeur die wij zoeken! Lijkt het je leuk om op oproepbasis aan de slag te gaan als chauffeur in een bestelwagen? Hoe ziet je dag eruit?
€12,00 - €14,22 per uur
Beschik jij over rijbewijs B en ben je klantvriendelijk? Uiteraard beschik jij over een geldig rijbewijs B en minimaal 1 jaar ervaring.
€12,81 - €16,32 per uur
Als wij, en onze opdrachtgever je zien als dé nieuwe chauffeur, dan ben jij misschien over 2 weken al als de nieuwe chauffeur op weg naar bijvoorbeeld Berlijn!
Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B; Als chauffeur kun je parttime aan de slag bij HelloFresh in Ruinerwold. Maar dit is niet alles!
Cinco Cleaning
Havelte
Snel reagerende werkgever
Als chauffeur ben je ons persoonlijke visitekaartje. Wij zijn op zoek naar een goede chauffeur (bestelbus). Iemand die naast uitstekende rijvaardigheden ook nog…
Deze werkgever werft via Indeed
Frowein Huis aan Huis Bezorging
Emmen
In het bezit zijn van rijbewijs B en en beschikbaar zijn. Machinaal sorteren, klaarzetten en uitrijden van. Gemotiveerde jongelui vanaf 18 jaar die.
Deze werkgever werft via Indeed