Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 383 vacatures
Inter-Sprint Banden B.V.
Moerdijk
De chauffeur is ‘het gezicht’ van Inter-Sprint; Bezit de geldige rijbewijzen CE en Code95. Voor de functie van chauffeur zijn wij op zoek naar een enthousiaste…
Aan de slag als chauffeur rijbewijs C! Als Chauffeur rijbewijs C heb je een: Rijbewijs C of CE en code 95. Onze ideale Chauffeur rijbewijs C in een notendop.
1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat direct bij de opdrachtgever in dienst. Ben jij op zoek naar een baan waar je lekker wat uren kan maken en zo'n 4 á 9…
AB Transport Group
Oosterhout
Aanvoer grondstoffen en afvoer veevoer. Sluiskipper, 2 dagen per week. Bulkwagen en sluiskipper, 4 dagen per week. Springer, 4 dagen per week.
Rijbewijs CE en Code 95 ( of bereid zijn deze te behalen ). Je vervoert veevoer in een bulkwagen vanaf fabrieken naar boeren. Je bent op oproep beschikbaar.
CE Rijbewijs is fijn, maar geen voorwaarde. Waalwijk, NORTH BRABANT, 5145 PE. Je salaris netjes op tijd, duidelijke werktijden met werk-privé balans, minimaal…
Van der Werff Logistics
Elshout
Is in het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderskaart; Ben jij die gedreven en gemotiveerde chauffeur die wij zoeken? Van der Werff Logistics biedt.
€1.940 - €2.450 per maand
Je hebt een opleiding gedaan richting chauffeur goederenvervoer. Wil je als chauffeur bij een snel groeiende organisatie aan de slag? Wat verwachten we van jou?
Rijbewijs CE en Code 95 ( of bereid zijn deze te behalen ). Je vervoert veevoer in een bulkwagen vanaf fabrieken naar boeren. Je bent op oproep beschikbaar.
Als chauffeur ga jij nauwkeurig en precies te werk. Dat je een rijbewijs CE inclusief code 95 en bestuurderskaart hebt. Wat moet je in huis hebben?