Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Chauffeur Ce in Haarlem

Pagina 1 van 329 vacatures
Iemand die ervaring heeft als Vrachtwagenchauffeur CE. In bezit van CE rijbewijs en code 95. Word dan de beste vriend van de bouw als Chauffeur bij BMN…
Post Pallets & Kisten B.V.
IJmuiden
Wij zoeken een vaste chauffeur voor onze open bakwagen met een middenas aanhanger. Het laden en lossen wordt veelal door de chauffeur zelf gedaan daarom is…
€2.043 - €2.589 per maand
Jouw werkdag als transport chauffeur. Rijbewijs B, C en CE + code 95; Als transport chauffeur bij Meerlanden mag je rekenen op. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Velsen-Noord
Bij ons verdient een chauffeur CE gemiddeld tussen de €34.000 en €48.000 op jaarbasis inclusief toeslagen. Werken als chauffeur betekent ook:
Vrijbloed Transport BV
Haarlem
Profiel van een knijperauto chauffeur. Andere werkzaamheden als knijperauto chauffeur zijn: Interne opleiding mogelijk tot knijperwagen chauffeur.
CTS GROUP
Nieuw-Vennep
Dan ben jij dé kandidaat voor het Chauffeurs programma! Tijdens het Chauffeurs programma kun je de volgende rijbewijzen halen: Het Talent Plan afgerond, en nu?
Vrijbloed Transport BV
Haarlem
Zo is het als kipper chauffeur bijvoorbeeld mogelijk om je te ontwikkelen tot knijperauto chauffeur. Vrijbloed zoekt chauffeur voor kipper.
€1.940 - €2.450 per maand
Heb jij een passie voor het chauffeur vak? Kom dan werken als Chauffeur Autotransport bij Koopman. Als chauffeur autotransport heb je echt een passie voor je…
BUKO
Beverwijk
Deze eigenschappen heb jij als ECO Toilet chauffeur. Op ons kun je bouwen. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de…
Chauffeurs zijn vaak lang van huis. Daarom werken onze Chauffeurs alleen in de regio. Als chauffeur bij ALDI heb je het goed voor elkaar: Zo werkt het bij ALDI!