Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Catering in Gemeente Kampen

Pagina 1 van 58 vacatures
Vrije Evangelisatie Zwolle
Zwolle
Je verzorgt het drinken en eten tijdens het KidsVEZtival. 1x per maand 1 dienst. Zorgen dat er koffie/thee voor de medewerkers is en limonade voor de kinderen.
€10,88 - €11,58 per uur
Voor deze functie is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of catering.
Zoek in onze vacatures naar jouw nieuwe baan! Bereikbaar met openbaar vervoer Ja. Voor ons geheel nieuwe bedrijfsrestaurant in Wezep zijn wij op zoek naar…
Hotel Lumen - Zwolle
Zwolle
Voor Hotel Lumen Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste Front Office receptionist(e) in een leuk, gezellig team! Ervaring met IDPMS is een pre.
Rosengaerde
Dalfsen
Enige ervaring als medewerker in de zorg, catering of schoonmaak is een sterke pré voor het vervullen van deze functie. Jij bent flexibel en stressbestendig.
Willem de Boer
Emmeloord
Snack-Plaza Willem de Boer zijn aan elkaar gelieerde ondernemingen die ruim 30 jaar garant staan voor de totaalorganisatie van zakelijke en particuliere events,…
Zwolle
€10,50 - €10,80 per uur
Werken als catering medewerker in de scholen catering betekent een afwisselende en leerzame baan. Als catering medewerker heb je een allround horeca functie!
Willem de Boer
Emmeloord
En particuliere events, catering- en foodservice. Willem de Boer Food & Events, CuliCare Catering, De Koningshof Party & Events en Snack-Plaza Willem de Boer…
Liefst aantal jaren ervaring in de catering. Catering medewerker B gezocht voor catering werkzaamheden in restaurant en banqueting bij onze klant EY in Zwolle.
Heb jij ervaring in de catering en ben je op zoek naar een flexibele baan? Ben je gastvrij, sta je stevig in je schoenen en draag jij altijd een glimlach?