Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Catering

Pagina 1 van 1.877 vacatures
€1.715 per maand
Werkervaring in de catering en affiniteit met ouderen(zorg); Je serveert dranken en maaltijden aan de bewoners en bezoekers in het restaurant.
€1.779 - €2.289 per maand
Arbeidsvoorwaarden conform institutionele catering CAO, schaal 3; Ben jij ervaren gastvrouw of gastheer, en op zoek naar een parttime baan met parttime diensten…
Een afwisselende baan waarin alle aspecten van catering aanwezig zijn! Je houdt dan ook de leef- en eetruimtes op orde en draagt bij aan het organiseren en…
Je hebt enkele jaren ervaring in de horeca en/of catering. In deze flexibele functie als catering medewerker in de regio heb je aan afwisseling geen gebrek!
Gemeente Landgraaf
€2.266 per maand
Als medewerker catering voor wijkzorgcentrum Heereveld. Als medewerker catering kun je ook ingezet worden in de winkel. Het werk is dus echt heel afwisselend.
Je wordt een ware catering topper! Heb jij affiniteit met de catering of horeca en zit gastvrijheid je in het bloed? Bij PDX begint jouw (nieuwe) carrière!
Prinses Máxima Centrum
Utrecht Oost
Samenwerkers voor de Espressobar, Catering en het Restaurant. Binnen het Prinses Máxima Centrum zorgt Hutten Catering voor het Eten & Drinken.
OnJobs
Den Haag Centrum
€1.200 - €1.700 per maand
Ga dan aan de slag als Catering Medewerker voor 20 uur per week. Goede zin is belangrijk maar daarnaast zien we het volgende graag terug:
Booking meeting rooms, ordering catering, ensuring appropriate equipment is available for each meeting; Mendix is on a mission to fundamentally reinvent the way…
Waarom werken in het ziekenhuis? Flexibele werktijden, omdat het ziekenhuis open is tussen 07.00 en 21.00 uur. Echt iets toevoegen aan iemands dag.