vacatures voor Careyn in Nieuwegein

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 123 vacatures
Maarssen
€1.608 - €2.207 per maand
Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Snavelenburg van Careyn doet er toe in Maarssen. De ouderenzorg is in ontwikkeling!
Utrecht
Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!; Ouderenzorg staat in de schijnwerpers. Dat maakt de uitdaging groot. Wij kunnen je daarbij helpen.
Utrecht
€4.021 per maand
Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan ouderen. Careyn is met circa 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in…
Utrecht
€2.533 - €4.021 per maand
De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Binnen Careyn zijn er volop mogelijkheden om je te…
Vinkeveen
€3.272 - €4.364 per maand
Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Maria-Oord van Careyn doet er toe in de Rondevenen. De ouderenzorg is in ontwikkeling!
Woerden
€2.533 - €4.021 per maand
Bij deze doelgroep ligt de focus van Careyn. En Careyn als geweldig werkgever op de markt te positioneren. Careyn kent 4 districten waarin een HR-team met HR…
Vinkeveen
€1.608 - €2.207 per maand
Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Maria-Oord van Careyn doet er toe in Vinkeveen. De ouderenzorg is in ontwikkeling!
Breukelen
€2.374 - €3.444 per maand
Careyn staat voor kwaliteit van leven. Werken bij Careyn Zorg Thuis betekent: De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook!
Utrecht
Leren en werken bij Careyn Utrecht Stad? Je kunt bij Careyn mensen verzorgen die kampen met een langdurige lichamelijke of psychische aandoeningen.
Utrecht
Careyn Rosendael staat in Utrecht Noord in de wijk Overvecht. Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan…