vacatures voor Careyn

Pagina 1 van 317 vacatures
Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!; Ouderenzorg staat in de schijnwerpers. Dat maakt de uitdaging groot. Wij kunnen je daarbij helpen.
Voorne-Putten
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Careyn beschikt over een vakgroep vaktherapeuten, nu nog bestaand uit een vaktherapeut…
€2.669 per maand
Careyn Jeugdgezondheidszorg zoekt per direct een: Alle jeugdigen in Nederland hebben tot hun 18e jaar recht op jeugdgezondheidszorg (JGZ).
€1.592 - €2.131 per maand
Weddesteyn van Careyn doet er toe in Woerden. Bij Careyn staat de zorg voor cliënten of bewoners centraal, maar verwachten wij van jou dat je ook goed voor…
Ons uitgangspunt is dat de bewoners in onze zorgcentra zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden.
€1.839 - €2.669 per maand
De ouderenzorg is in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Snavelenburg van Careyn doet er toe in Maarssen.
Hellevoetsluis
Daar zetten de teams van Careyn zich voor in. Voor Careyn locatie Torenhoeve zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste:
Voor Careyn locatie Bernissesteyn in Zuidland zoeken wij een: Als helpende bij Careyn ben je het aanspreekpunt voor onze bewoners. Dat maakt de uitdaging groot.
€1.839 - €2.669 per maand
Maria-Oord van Careyn doet er toe in Vinkeveen. Bij Careyn staat de zorg voor cliënten of bewoners centraal, maar verwachten wij van jou als professional dat je…
Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!; Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn…