Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Callcenter Medewerker in Eindhoven

Pagina 1 van 29 vacatures
Vastelastenbond
Eindhoven
€11 per uur
Wat ga je doen als callcenter medewerker? De functie in het kort: Je maakt mensen gelukkig door ze het beste aanbod te geven. 24 – 40 uur per week.
Riecra for People
Veldhoven
Voor een organisatie gevestigd nabij Veldhoven zijn wij opzoek naar een call center medewerker inbound. De organisatie houd zich bezig met het verwerken van…
Market effect
Eindhoven
Als medewerker van ons veldwerkteam hou je je bezig met diverse projecten, met als hoofddoel de respons voor onderzoeken te verzamelen.
Kun jij communiceren op hoog niveau? Een klik maken met je gesprekspartner? En heb je klantbeleving hoog in het vaandel staan?
FYGI
Eindhoven
Enkele jaren ervaring binnen een callcenter. Iedere dag bellen vele bewoners, opdrachtgevers en collega’s (monteurs) naar het callcenter.
Pecko Personeelsdiensten
Eindhoven +1 plaats
Senior Advisor, Supervisor en/of backoffice medewerker); Ervaring met het invoeren en opzoeken van gegevens in geautomatiseerde systemen en/of callcenter…
€1.750 per maand
Call-IT is een facilitair callcenter met ruime ervaring op het gebied van klantcontact. Het negatieve imago van een stressvol klantcontactcenter waar de…
€2.190 - €2.500 per maand
1 jaar werkervaring of meer als customer service medewerker, klantenservice medewerker, callcenter medewerker of helpdeskmedewerker. Kans op een vast contract.
€2.253 per maand
Op het callcenter bij de gemeente Hilvarenbeek beantwoord jij alle vragen die bij de gemeente binnen komen, of dit nou via social media of telefonisch is.
€1.750 per maand
Call-IT is een facilitair callcenter met ruime ervaring op het gebied van klantcontact. Resultaatgerichtheid, passie, verbondenheid, professionaliteit en…