vacatures voor Caissière in Nijkerk

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 49 vacatures
Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel…
Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Als BBL student werk je minimaal 20 uur per week in onze Albert Heijn en ga je één dag…
Wajong Talenten
Nijkerk
Caissière, vakken vullen, houtzagen, verf mengen en natuurlijk de klanten te woord staan en de weg wijzen. De mogelijkheden zijn onder andere:
Als caissière zorg je ervoor dat de artikelen van de klant op correcte wijze worden afgerekend (scannen / betaling). Lees dan snel verder voor meer informatie!
Een team van caissières leiden bij Albert Heijn, dat is niet zomaar een baan. Nee, een winkel blijft alleen draaien als jij je team goed aanstuurt en motiveert.
Deze werkgever werft via Indeed
Als caissière ben je het gezicht van Ranzijn tuin & dier. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke caissière ter aanvulling van ons kassateam…
Amersfoort
Deze werkgever werft via Indeed
Caissiere 2-12 uur per week (oproepbasis). Wij zijn voor onze winkel in Amersfoort op zoek naar meerdere medewerkers voor de functie van:
Bun Holding
Parkwijk, Danswijk
Deze werkgever werft via Indeed
Als Teamleider verkoopafhandeling ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een team caissières. Wat heb jij te bieden?

We hebben 41 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden