vacatures voor Caissière in Gemeente Lansingerland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 125 vacatures
Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel…
Service verlenen met een brede glimlach en het beste uit jezelf halen. Jij bruist van de energie, neemt daarin jouw collega’s mee en vindt goede service…
Als caissière ben jij het visitekaartje van organisatie. Caissière, DHZ, Doe het zelf, Kassa, parttime, 24 uur. Er is altijd iets te doen! Waar wacht je nog op?
Als caissière zorg je ervoor dat de artikelen van de klant op correcte wijze worden afgerekend (scannen / betaling). Lees dan snel verder voor meer informatie!
Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Wij zijn méér dan een internationale groothandel;
Vacature Hulpkracht Caissière HORNBACH Wateringen. Als caissière ben jij het visitekaartje van de organisatie. Er is altijd iets te doen! Waar wacht je nog op?
€1.826 - €1.907 per maand
Als part-time caissière bij deze groothandel in Leiden zorg jij er voor dat de artikelen van de klant op correcte wijze worden gescand en afgerekend.
Vacature Assistent Hoofd Caissière HORNBACH Wateringen. Hoofd, klantcontact, Doe het zelf, Caissière, Kassa, Assistent, Den Haag, Wateringen, Delft.
Rotterdam Feijenoord
Als caissière op de zelfscan afdeling ben jij het visitekaartje van de winkel. Met jouw vrolijke karakter help je onze klanten bij het zelfscannen.
INDITEX is met bijna 7500 winkels in 96 landen één van de grootste fashion retailers ter wereld en bestaat uit acht merken met elk een eigen stijl: